Holterweg 2
7418 EB Deventer
info@hetdeventerwijnhuis.nl
Advies nodig? tijdens openingstijd!
De ultieme wijnbeleving
voor iedereen
Wijn advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een Whatsapp-bericht met een passend advies.

Vraag advies

Proef op de Kunst

Welkom bij ‘Proef op de Kunst’.

Een nieuw en lokaal initiatief op het gebied van beeldende kunst gevestigd in Het Deventer Wijnhuis. Naast grote 2D en 3D kunstwerken vindt u bij ‘Proef op de Kunst’ ook een aanbod van kleiner werk dat te pronken staat, in van wijnkistjes gemaakte vitrinekasten. Deze originele kleine kunstwerkjes, genaamd ‘kunstproefjes’, bieden de koper de gelegenheid om op een betaalbare manier aan kunst te kunnen proeven.

De entree van Het Deventer Wijnhuis is ingericht als expositieruimte. Bij binnenkomst wordt u blij verrast door het hier tentoongestelde, zeer divers werk van kunstenaars uit Deventer en omgeving.

Wij nodigen u van harte uit om deze expositie te komen bekijken en mocht u een schilderij of object willen kopen, dan staan de medewerkers van Het Deventer Wijnhuis, gevestigd aan de Holterweg 2, klaar om u te helpen. Wellicht een leuk idee voor de komende feestdagen, verjaardagen en alle andere gelegenheden.

Wij hopen met dit initiatief het leven wat lichter en leuker te maken in deze tijd waarin we wat minder bewegingsvrijheid hebben.

Natuurlijk volgen we de maatregelen van het RIVM met betrekking tot Covid 19.

Onze exposanten van 24 november 2020 t/m 17 januari 2021:


Chris Semmelink

Chris Semmelink zijn schilderijen zijn gebaseerd op de waarneming.
Plekken die hem dierbaar zijn en de indrukken die hij opdoet, verwerkt hij op zijn eigen wijze. Het werk is kleurrijk en helder; gebaseerd op de traditie, maar met een individuele kijk daarop. Zodoende laat hij de schoonheid en eigenheid van een plek zien aan anderen. De gelaagde opbouw, die subtiel en verleidelijk is, nodigt de kijker uit om in zijn werk te vertoeven.
http://www.semmelink.slooven.net


Baltus Wigersma

Baltus Wigersma schildert, beeldhouwt en maakt illustraties. De laatste tijd schildert en tekent Baltus veel in het digitale atelier. Hij publiceert dagelijks een schets op facebook en instagram. Zijn figuren zijn geestig en onbeholpen.
https://www.baltuswigersma.nl


Guido Orsetti

Guido Orsetti werkt graag met verschillende materialen. Hij maakt kleine objecten, 3-dimensionaal werk in hout en tekeningen in gemengde technieken. Met zijn passie voor design en kunst verkent hij het gebied tussen realiteit en fantasie, waarbij vormen en kleuren belangrijk zijn.
https://guido-orsetti-kunstendesign.weebly.com

Gert Roelofsen

Gert Roelofsen zijn grootste passie is aquarelleren. Hij noemt zijn techniek ‘ het gestuurde toeval’. Met de vloeiende acryl op cellofaan past hij de toevalligheden van het ene werk toe in een volgend aquacryl-werk. Zijn inspiratiebron is de Waddenzee. Gert’s werken zijn ‘zwevend’ ingelijst in een zelf ontworpen en gemaakt metalen frame.
https://www.gertroelofsen.nl


Heidy Masman

Kleuren, vormen en de natuur zijn voor Heidy Masman haar grote inspiratiebron. Ze houdt ervan om te blijven experimenteren in haar schilderstijl. De laatste jaren werkt Heidy veel vanuit haar intuïtie. Ze brengt verschillende kleuren vaak al sterk verdund op het doek aan en laat ze met water ‘uitlopen’. Zo ontstaat er een spannende gelaagdheid en transparantie in het eindresultaat.
https://heidymasman.weebly.com


Mechtild Paauwe

Mechtild Paauwe is steeds op zoek naar de essentie van een vorm, verhouding, ritme en beweging. Deze vertaalt ze op haar eigen manier in keramiek. Soms hebben haar objecten een gebruiksfunctie. Haar inspiratie vindt ze in de natuur en architectuur. Daarnaast geeft ze ook keramieklessen in haar atelier in Deventer.
https://www.mechtildpaauwe.nl

Patricia Achenbach

In haar werk wordt Patricia Achenbach geïnspireerd door reeksen en series en door de
verschillen en verbanden tussen allerhande zaken. Denk hierbij aan ogenschijnlijk vanzelfsprekende dingen in het leven zoals het alfabet, getallen of bijvoorbeeld de vier seizoenen. De natuur is een blijvende inspiratiebron.
https://www.achenbachenveira.nu


Wilbert Boeren

Wilbert Boeren is in het dagelijks leven een gediplomeerd reisleider. Tijdens zijn reizen laat hij zich inspireren door natuur en cultuur. Hij wordt getroffen door beelden, geluiden en geuren. Ook op creatief vlak blijft Wilbert ontdekken waarbij hij zich niet wil beperken tot één onderwerp, of tot één enkel medium. Het ontdekken van materie en het vergroten van
vaardigheid is zijn persoonlijke reis.
https://www.landbeleven.nl

 

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen op
Facebook